Stäng

                                                                                                                                                                                       2018-12-28

 

Nordic Surface söker Engagerad Logistikmedarbetare

 

Nordic Surface är ett snabbväxande bolag i bygg och anläggningsbranschen. Vi erbjuder våra kunder helhetslösningar inom byggnation av lekplatser. Konstgräs och platsgjuten gummi har historiskt varit de huvudsakliga produktgrupperna, men vi är ständigt involverade i innovationsprocesser för att hitta nya, hållbara lösningar för både människa och miljö. Genom att ständigt utveckla och utbilda vår personal ser vi till att vårt tillvägagångssätt är branschens modernaste.

Just nu befinner vi oss i en expansiv fas och söker efter en Logistikmedarbetare till vårt team i Nacka. Är du en engagerad logistikmedarbetare som gillar att ha ordning och reda? Då kan det vara dig vi söker! På Nordic Surface arbetar vi hårt samtidigt som vi har väldigt roligt på jobbet. Det beror på att vi bara anställer personer som vi verkligen gillar. Tråkmånsar gör sig icke besvär!

OM TJÄNSTEN

Som logistikmedarbetare på Nordic Surface kommer du primärt att ansvara för lager och logistikflöden. På daglig basis kommer du att packa gods, köra truck, ta emot och skicka leveranser, ha dialog med leverantörer och kunder och hålla koll på lagernivå och tekniska flöden. Som logistikmedarbetare med både Ordning och Reda som mellannamn, kommer du att utveckla strukturer och rutiner för logistiken och effektivt arbeta med förändring och förbättring. Datorkunskaper inom Excel är lika välbekant för dig som skinka på julafton.

DITT UPPDRAG

 • Leda och organisera alla aspekter som rör lager och logistik
 • Samarbeta med Nordic Surface interna funktioner för att koordinera och leverera enligt kundens önskemål

VI SÖKER DIG SOM HAR

 • B-körkort
 • Truckkort
 • Goda svenska och engelska språkkunskaper, både muntligt och skriftligt.
 • Mellan 1-4 års relevant yrkeserfarenhet inom lager och logistik, där vi ser att du arbetat med kundkontakt och gärna med erfarenhet av lagerprogram sedan tidigare.

Som person är du noggrann, effektiv och kan hantera av att ha flera bollar i luften samtidigt. Vi söker dig som har ett sinne för ordning och reda. Du är både en lagspelare och duktig på att ta egna initiativ. Din entusiastiska inställning till att ta dig an nya utmaningar och utvecklas är tydlig. Du som söker håller hög nivå gällande säkerhet och service.

VAD NORDIC SURFACE KAN ERBJUDA

 • Heltid och fast lön
 • Kollektivavtal
 • Friskvårdsbidrag
 • Kompetensutveckling genom intern och extern utbildning
 • Goda karriärmöjligheter
 • En arbetsplats med högt i tak och samarbete i fokus

PRAKTISK INFORMATION

Startdatum: Mars/April 2019.

Plats: Nacka (Stockholm).

Kontaktperson: Melissa Smith, HR-ansvarig: melissa.smith@nordicsurface.se

Ansökan: Låter det intressant? Ansök nu! Skicka din ansökan till melissa.smith@nordicsurface.se. Skriv i ämnesraden vilken roll du söker. Ansökan ska innehålla CV och personligt brev.

Sista ansökningsdatum: Intervjuer hålls kontinuerligt, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.